• Aplicația web este disponibilă la următoarea adresă: https://login.softpro.ro/
  • Alocarea userilor se face de către SoftPro

1. Crearea parolei și logarea

În cazul primului acces este necesar să creați o parolă urmând pașii de mai jos:

Se accesează adresa https://login.softpro.ro/ și se selectează “Frogot Password?

Se va deschide o nouă fereastră în care trebuie completat numele de utilizator alocat de SoftPro și adresa de email cu care a fost asociată contului, iar apoi se va accesa butonul Submit, conform următoarei imagini:

După acest pas verificați email-ul. Veți primi un email cu un link pentru resetarea parolei. Accesați link-ul și creați o parolă proprie și secretă pe care să nu o divulgați altor persoane (folosiți reguli de complexitate aplicabile și altor conturi on-line – litere mari și mici, cifre și eventual caractere speciale). După crearea parolei accesați din nou adresa https://login.softpro.ro/ și utilizați numele de utilizator și parola creată anterior pentru accesarea platformei web-SoftPro.

2. Resetarea parolei

Se accesează adresa https://login.softpro.ro/ și se selectează “Frogot Password?”. Se va deschide o fereastră în care trebuie completat numele de utilizator alocat de SoftPro și adresa de email a fost asociată contului. După acest pas verificați email-ul. Veți primi un email cu un link pentru resetarea parolei. Accesați link-ul și creați o parolă proprie și secretă pe care să nu o divulgați altor persoane (folosiți reguli de complexitate aplicabile și altor conturi on-line – litere mari și mici, cifre și eventual caractere speciale). După resetarea parolei accesați din nou adresa https://login.softpro.ro/ și utilizați numele de utilizator și parola setată anterior pentru accesarea platformei web-SoftPro.

În speranța că tutorialul vă este de folos, echipa SoftPro vă dorește mult spor în ceea ce lucrați!

Dori Boros