Aplicația web este disponibilă la următoarea adresă: https://login.softpro.ro/. Prin intermediul ei se pot vizualiza diverse rapoarte privind comenzile.

Crearea parolei și logarea

În cazul primului acces este necesar să creați o parolă urmând pașii de mai jos:

Se accesează adresa https://login.softpro.ro/ și se selectează “Frogot Password?

Se va deschide o nouă fereastră în care trebuie completat numele de utilizator alocat și adresa de email, iar apoi se va accesa butonul submit, conform următoarei imagini:

După acest pas verificați email-ul. Trebuie sa aveți un mail cu un link pentru resetarea parolei. Accesați link-ul și creați o parolă secretă pe care să nu o transmiteți la nimeni. După crearea parolei accesați din nou adresa https://login.softpro.ro/ și utilizați numele de utilizator și parola creată anterior pentru logare.

Resetarea parolei

Se accesează adresa https://login.softpro.ro/ și se selectează “Frogot Password?”. Se va deschide o nouă fereastră în care trebuie completat numele de utilizator alocat și adresa de email. După acest pas verificați email-ul. Trebuie sa aveți un mail cu un link pentru resetarea parolei. Accesați link-ul și creați o parolă secretă pe care să nu o transmiteți la nimeni.

În speranța că tutorialul vă este de folos, echipa SoftPro vă dorește mult spor în ceea ce lucrați!

Dori Boros